FAQ items aan het laden...
Logo mobiele kappers united

MKunited

MobieleKappersUnited staat achter de mobiele kapper. In de praktijk is gebleken dat dit absoluut noodzakelijk is. Er moet toch iemand opkomen voor de rechten van mobiele kappers.  Het protocol was daar een goed voorbeeld van. In het begin van de crisis was er helemaal geen protocol voor mobiele kappers. MobieleKappersUnited heeft toen een protocol gemaakt. Inmiddels is er, vooral dankzij MKunited, wel wat veranderd. We worden een stuk serieuzer genomen en de ANKO heeft nu wel meteen een apart protocol voor de mobiele kapper gemaakt. Hieronder meer info.

Protocol & afbeeldingen

Hieronder het door ANKO opgestelde protocol. De afbeeldingen vormen een samenvatting en kunnen gebruikt worden voor de weergave op je website.
Protocol
Protocol covid
Protocol covid

Lidmaatschap slechts € 29,50 per jaar

MobieleKappersUnited (MKunited) is opgericht om mobiele kappers een stem te geven en om op te komen voor jouw rechten.  Dat is hard nodig omdat er geen enkele andere organisatie exclusief achter de Mobiele kapper staat. Wij zoeken uit hoe jij als mobiele kappers met bepaalde regels moeten omgaan, wij houden de ANKO, daar waar nodig, scherp en bieden korting op allerlei zaken zoals verzekeringen. Daarnaast hebben wij een eigen webshop waar jij als lid voordelig kan inkopen tegen exclusieve ledenprijzen. MobieleKappersUnited zorgt dat de mobiele kapper zichtbaar en gehoord wordt. 
word ook lid,