• driekappers
Ledenwebshop

MobieleKappersUnited

MobieleKappersUnited (MKunited) is opgericht om mobiele kappers een stem te geven en om op te komen voor jouw rechten. Dat doen we samen. Welke probleem je ook tegenkomt als mobiele kapper, we kijken samen of wij dit kunnen oplossen. Zoals je misschien weet hebben we door deze werkwijze behoorlijk wat bereikt de afgelopen tijd en begint de mobiele kapper dankzij MobieleKappersUnited dan eindelijk een podium te krijgen. We worden gehoord en serieus genomen. In de basis vechter wij dus voor de rechten van Mobiele kappers, maar er is meer. Op deze pagina een overzicht van wat we doen.

word ook lid

Voordeel: Beeldmateriaal social media

Vaak zien we afbeeldingen en uitingen geheel gericht op de kapsalon. MobieleKappersUnited zet de afbeeldingen om naar bruikbaar materiaal voor mobiele kappers. Hieronder een aantal voorbeelden van afbeeldingen die geplaatst zijn in en rondom de lockdown van het 1e kwartaal 2021.

Collectieve verzekeringen. Een begin. Hoe meer leden hoe hoger de korting!

Binnen enkele maanden dezelfde kortingen als bij de grote jongens lukt niet. Dus moeten we het hebben van slim verzekeren en echt meedenken met de ondernemer. Vaak kom je dan uiteindelijk toch voordeliger uit. Maar vergelijk zelf.  Je kan als mobiele kapper verzekeren tegen zeer scherpe tarieven en de verzekeringen zijn altijd gericht op de mobiele kapper.

KIS 25% korting, gratis trainingen

FAQ items aan het laden...

MKunited start de MKunited-KIS club! Samen inkopen, samen trainen, elkaar helpen, elkaar vragen stellen, samen sterk!

Binnenkort ook de MKunited-Goldwell club en de MKunited-Alcina club

Inkoopvoordeel en advies

De webshop als sponsor van het collectief

Geen winstoogmerk

Niemand op de loonlijst

Koop ook in de webshop en sponsor het collectief

Het keurmerk van Mobiele Kappers, onderdeel van MKunited

Enkele leden. Afbeelding wordt gratis verstrekt!

Het laatste (Facebook) nieuws